5 причини защо е неоходима профилактиката на климатици

Профилактиката на климатици е една от най-важните дейности свързана с експлоатацията на климатика Ви. Затова всеки отоговорен потребител трябва да се отнася максимално сериозно към тази дейност. Ще Ви дадем поне 5 причини защо е необходимо да извършвате профилактиката на климатика си.
  1. Удължаване на живота - качествено извършената профилактика на климатици е от определящо значение не само за подобряването на неговата работа, но и за намаляването на разходите за електроенергия. След профилактиката на климатика Ви той ще работи по-дългосрочно и ефективно.
  2. Намаляване на шума - в много от случаите при по-продължителна употреба  на климатика в тялото се събират елементи, които затрудняват експлоатацията му и създават изключително неприятен шум. Чрез навременната профилактика Вие ще можете да се насладите на една сравнително по-тиха среда.
  3. Подобряване на работата на климатика Ви - профилактиката на климатици като дейност включва не само почистване, но и измервания на входящите и изходящите температури. Тези замервания имат определящо значение за по-ефективната експлоатация на Вашата климатична система.
  4. Хладилен агент - профилактиката на климатици включва и замерването на хладилния агент и при необходимост допълването с  такъв. При недостаъчно количество на хладилен агент това може да се превърне в сериозен проблем за работата на климатика Ви.
  5. Премахване на неприятен мириз - при натрупване на различни частици във филтрите и топлообменниците може да усетите неприятен мириз в помещението, в което се намира климатичната Ви система.  При профилактика на климатици техниците са наясно с това и при необходимост ще направят  подмяна на филтрите и почистване на топлообменниците.  Това е определящо за работата на климатика Ви.
Редовната профилактика на климатици е определяща за правилното функциониране на климатичната Ви система.  Ако Вие сте решени да извършите цялостно почистване на климатика Ви екипът на М-клима е винаги на Ваше разположение. Нашия екип е не само доказан на пазара в този тип дейности, но е и  един от лидерите. С нас вашите желания се превръщат в реалност.

публикувано на


Вижте още

- Защо е необходимо извършването на профилактиката на климатици?
- Профилактика на климатици - за да сте убедени в дългосрочното и безпроблемно функциониране на Вашия климатик
- 3 предимства на професионалната профилактика на климатици
- Защо е важно да почистваме редовно филтрите?
- Профилактика на климатици