Блог

Спестяване на енергия през лятото и зимата Регулирайте температурата често, за да избегнете прекалено студено. Ако зададете температурата с 1℃ по-висока при охлаждане , можете да спестите около 10% от електроенергия.
На какво трябва да обърнете внимание при демонтаж на климатик? Демонтажът и монтажът е професионална техническа работа за климатици. Привидно лесният демонтаж и монтаж на климатици дава различни резултати в ръцете на различни служители по преместване на климатици.
Защо монтаж на климатик трябва да се прави само от професионалисти? Климатикът е може би един от най-сложните за поставяне електроуреди в дома и е далеч по-трудно да бъде монтиран от всичко останало, което си купуваме.
Покупка на климатик в София Едва ли може да се спори много по темата – климатикът е най-подходящото средство за отопление и охлаждане в София.
Как да намерим подходяща фирма за демонтаж на климатици? Демонтаж на климатик е една от малобройните дейности, които е почти невъзможно да извършим сами в дома си.
Професионалния монтаж като незаменима дейност Безспорно и тази година времето ни изненада. Ако неискате това да се случва и занапред монтирайте новозакупения си климатик още сега.
Покупка на климатик - едно разумно решение С наближаването на лятото идва момента, в който да помислим и за себе си. Навярно все още помните изминалото лято и горещините от които не можехме да намерим спасение, дори и у дома.
Навременната поддръжка в лицето на профилактиката на климатици Климатика ви не работи добре? Неговата ефективност е силно занижена, което се отразява и на сметките ви за електроенергия? Усещате неприятен мирис и шум?
Защо да изберем климатик за дома си? Пазарът предлага изобилие от възможности, обещаващи ни така желания климатичен комфорт.
Предимства и недостатъци на климатиците Преди не много години, да притежаваш климатик бе лукс, на който малцина имаха привилегията да се радват.
Защо да изберем професионален демонтаж? С течение на времето електроуредите започват да губят своята ефективност. Амортизират се, износват се и в един момент престават тотално да работят.
Често срещани проблеми при климатиците С времето климатиците губят своята ефективност и това се дължи не толкова на амортизационното им изхабяване, колкото на недобрата поддръжка.

Търсене