Профилактика на климатици - за да сте убедени в дългосрочното и безпроблемно функциониране на Вашия климатик

За да сте убедени в дългосрочното и безпроблемно функциониране на Вашия климатик дори и след като изтече гаранционния му период, то е желателно ежегодно да му се извършват дейности по профилактика на климатици. Профилактиката трябва да е извършена от компетентни лица с опит в тази област като нашите специалисти. Профилактиката се извършва с предварителна уговорка в удобно за клиента време. 

Профилактиката на климатици е свързана с цялостното диагностициране на състоянието на климатика, измерване на фреона и в случай на констатирани отклонения, предприемане на мерки за отстраняването на проблема, докато е още незначителен. По този начин Вие си спестявате не само време в случай, че сами се опитате на извършите профилактиката на Вашия климатик, но и допълнителни финансови средства при повреда.

Чрез ежегодната профилактика си осигурявате комфорт и спокойствие и можете да сте сигурни в работата на Вашия климатик, че той няма да спре точно тогава когато не очаквате. Гарантирате си отопление през зимния сезон и прохлада през летния.

Всички климатици имат по няколко филтри, чиято основна цел е да пречистват въздуха от прах, бактерии и микрооргазнизми. Редовната профилактика на климатици гарантира не само безопасността на вас и близките ви, но и осигурява правилното функциониране на климатика ви. При натрупване на прах се затруднява и работата на климатика и в случай на ненавременно почистване е напълно вероятно Вашия климатик да се увреди, което да доведе до неговото неправилно функциониране. Това може да повиши и разхода ви за електроенергия. След профилактиката въздухът става значително по свеж и чист.

Почистването на филтрите трябва да се извършва на няколко седмици. Вие сами може да се справите с тази дейност. При по-комплексна профилактика на климатици обаче задължително е да се обърнете към специалист, защото Вие едва ли сте експерт по всичко.

Нашите специалисти са добре обучени и вашите желания по отношение на климатика Ви са предизвикателство за тях.

Подобни публикации

Защо е необходима профилактика на вашия климатик? За дългосрочното функциониране на Вашия климатик е препоръчително през определен период от време да му се извършва профилактика.
Важни въпроси при профилактика на климатици Сред дейностите, които трябва да реализирате, за да си гарантирате висок коефициент на полезно действие при ползването на климатичната Ви инсталация е именно редовната профилактика на климатик.
Профилактиката в две стъпки Много често потребителите забравят грижите по своята климатична система и не осъществят редовно т.нар. дейности по профилактика на климатик.

Търсене