Термопомпа моноблок SAMSUNG EHS MONO HT AE140BXYDEG отопление, охлаждане

Арт. номер: EHS MONO HT AE140BXYDEG
Производител: Samsung
  • Инверторно управление на компресора и вентилаторите
  • Възможност за свързване към вече изградени системи
  • Екологичен хладилен агент R32
  • Компактни размери
  • Висока температура на горещата вода
  • Ниско ниво на шум
  • Естетически дизайн
17590.00 лв.

Samsung представя своя EHS Mono HT Quiet с цел да обслужва разрастващия се пазар за модернизация на домовете и да разшири предложенията си за нови сгради. Това първокласно решение за отопление се интегрира безпроблемно и добавя стил и елегантност към много екстериорни фасади от модернизирани сгради до луксозни домове. Освен това то придава допълнително усещане за лекота и комфорт за потребителите и собствениците на домовете, тъй като задоволява всички нужди за отопление на домакинството, като същевременно работи тихо на заден план. EHS Mono HT Quiet комбинира усъвършенствани функции, за да постига температура на горещата вода от 70 °C5 и гарантира надеждното ѝ осигуряване. Увеличена топлоотдаваща площ с приблизително 11,9% по-голяма6, за да помага за бързия топлообмен.Подсилени части на компресията благодарение на използването на клапани Reed.Нов компресор с Flash Injection.

Нашите EHS включват редица усъвършенствани технологии, които помагат за оптимизиране на вашето използване на енергия. Samsung EHS Mono HT Quiet има клас на енергийна ефективност със SCOP* A+++, поради което е с доказана експлоатация с високо ниво на енергийна ефективност. Samsung EHS Mono HT Quiet постига добра отоплителна ефективност при ниски температури чрез използване на хладилния агент R32. Това помага за намаляване на разрушаването на озоновия слой и намаляване на въздействието на глобалното затопляне, тъй като намаляват необходимото количество хладилен агент и значително намаляват

С въвеждането на нови технологии за намаляване на шума EHS Mono HT Quiet работи тихо с нива на шум до 35 d(BA)7 благодарение на 4-степенен Безшумен режим. Вентилатор с различно назъбване намалява шума на вентилатора, като свежда до минимум въздушния вихър. 2-слойна изолация с Groove Grid Felt 2-слойната изолация се състои от Compression Felt на компресора и отделение в тялото, което ефективно блокира шума. Отделението е изработено от висококачествен материал8 с патентова дизайн9  Groove Grid Felt, който абсорбира различните шумове, издавани от частите на компресията и вибрациите. Пружинна втулка за монтиране на компресора абсорбира вибрацията, създавана от компресора, и свежда до минимум получения шум. Подсилен колянов вал в компресора намалява нискочестотния резонантен шум.

Външното тяло на EHS Mono HT Quiet има подобрени антикорозионни качества на топлообменника
и корпуса, за да се гарантира максимална издръжливост в сурова среда.

Durafin™ Ultra: Антикорозионен слой и хидрофилен слой разпръскват водата и подсилват устойчивостта му на корозия, което е доказано с помощта на изпитване със солени пръски (SST) за период от 3000 часа11.Поцинкована стоманена плоча: Външното тяло на EHS Mono HT Quiet използва поцинкована стоманена плоча с PE прахово покритие с дебелина до 100μm, което е доказано, че подобрява устойчивостта на корозия с 43%, въз основа на Complex Cycle Test (CCT)12. Така че тя защитава тялото от ръждясване и гарантира, че може да издържа на тежки условия. Характеристики за защита срещу замръзване: Неговия контрол на защитата срещу замръзване непрекъснато следи работното състояние и външната температура, и предотвратява замръзването на тръбата за вода, като принудително изпомпва вода след определен период от време13.Подобрена технология Flash Injection: Технологията Flash Injection увеличава потока на хладилния агент, а позицията и размера на отвора за впръскване са проектирани за максимален обем на хладилния агент. Така че дори при -30 °C той може да осигурява гореща вода с температура до 60 °C за продължителен комфорт в най-студените условия14.

Модел
SAMSUNG EHS MONO HT AE140BXYDEG
Отопление (kW)14,00
Охлаждане (kW)12.50
COP5.05
EER4,46
Захранване номинално отопление (kW)2,77
Захранване номинално охлаждане (kW)
3,14
Допустими граници на външна температура
Охлаждане
Отопление
°C
10 ÷ 46
-30 ÷ 43
Фаза/Напрежение/ЧестотаV/ph/Hz220-240/50/1
Шум на външното тялоdB(A)60
Размери ВхДхШmm1270x1018x530
Теглоkg157
Хладилен агентR32

 

Актуални предложения

Инверторен климатик стенен Gree Fairy II GWH012ACC-K6DNA1F (WiFI)
1336.00 лв.
A++/A+
Клас
12
Мощност
R32
Хладилен агент
да
WiFi
-9%
Термопомпа Samsung AE120AXEDEH/EU / AE160ANYDEH/EU
12999.00 лв. 14299.00 лв.
Монофазно
Захранване
R410a
Хладилен агент
Вентилаторен конвектор за вграждане инвертор SLIR 400
1135.00 лв.
от 2 kW до 3 kW
Отоплителна мощност
Инвертор
Технология
-5%
Инверторен климатик стенен General Fujitsu ASHG12KETE-B/AOHG12KETA
1859.00 лв. 1959.00 лв.
A++
Клас
12
Мощност

Търсене