Видове филтри

Био зелен филтър - Катехинов, извлечения от зелен чай, който се съдържат във филтъра. Дезактивиране на заловените и елиминиране на лошата миризма.

Био филтър - Активният въглен, който е част от филтъра, абсорбира миризмите на цигари, домашни любимци, храни и други.

Пред филтър - Филтъра премахва едрите частици от прах, гъбички, тъкани и други частици.
 
Нано въглероден филтър - Нано структурирания въглероден филтър задържа частиците който изграждат специфична миризма, и по този начин премахва миризмите от стаята, и се създава по приятна атмосфера.

Плазмен филтър - Аir система за почистване не само премахва микроскопичните замърсители и прахта, но също така премахва домашния прах, цветен прашец, животински пърхот, като по този начин се предотвратяват алергични заболявания, особено астма.

Антиоксидантен филтър - Аir New филтър е със специално покритие, което извършва антиоксидантна функция. Активното вещество принадлежи към групата флавоноиди, известни със своята способност за възстановяване на свободните радикали –химически неактивни съединения. В тази реакция действа специално като катализатор. тоест ускорява химическата реакция. но не се консумира. Поради това теоретично, филтъра може да има неограничен живот. Новите модели АС филтър в пълен размер, а именно, антиоксидантно и антисептично третиране, засяга целия обем на въздух, преминаващ през вътрешното тяло. Това дава възможност за повишаване на отбраната на ефективност.

Филтър със сребърно покритие - Филтърът на климатика, през които минава въздуха на първо място, подложени на лечение с уникален антимикробен състав на Нано сребро, гаранция за премахването на повечето вируси и бактерии. Филтъра със сребърно покритие инхибира процесите на вдишване на бактерии, подтиска растежа на клетките и ги убива. Вирусите и бактериите се унищожават много бързо(само за 2 часа).

Triple филтър - Филтърът се състои от няколко филтри за биологично съединен пълнител. Отстранява от въздуха различни органични съединения, които оказват неблагоприятно влияние на очите и гърлото. Той разполага с елемент на филтъра за премахване на формалдехида, както и предпазване от дерматит, гадене и пневмония. Третият компонент на филтъра може да премахне общи миризми, които могат да предизвикат мигрена и хронична умора

Подобни публикации

Покупка на климатици в София София е един от градовете, които се отличават със сериозни колебания в температурно отношение и това резонно поставя предизвикателство за всеки, който държи да климатизира ефективно своя дом.
Покупка на климатик в края на лятото Климатиците освен интелигентни са и високо технологични уреди. Лятото е вече към своя край и ако все още не сте се сдобили с желания климатик, то е време да го направите.
Какви климатици да изберем за дома си? Много често купувайки си климатик домакинствата са поставени пред дилемата какъв да бъде той дали инверторен или конвенционален.

Търсене