Демонтаж на климатици в София

публикувано на 05.11.2013 15:06

Демонтаж на климатици в София е една от дейностите, асоциирана с експлоатацията на климатични системи, която предполага намесата на експерти с достатъчно опит, техническо оборудване и процедурно ноу хау. Понякога хората решават сами да реализират дейностите по демонтаж на климатик, но това крие и някои опасности като например повреда, щети и дори риск за здравето – вашето или на някой друг.

Демонтаж на климатици се реализира най-често при подмяна на стар климатик с по-нов или пък при нужда от ремонт в специализиран сервиз, когато той не може да се извърши на място поради някаква причина. На практика няма потребители, използващи климатици, които да са ги демонтирали с идеята да ги заменят с друг тип климатични системи, което за пореден път доказва колко ефективни са тези климатични решения.

Сред основните етапи, които следва процедурата по демонтаж на климатици в София или където и да било другаде са: определяне техническото състояние на климатика (ако го местите), източване на хладилния агент, демонтаж на вътрешното и външното тяло, както и демонтаж на допълнителни стойки и...

Инверторни климатици

публикувано на 17.10.2013 12:34

Високите сметки за ток в края на месеца са неприятен момент за всяко домакинство. Енергийните дружества постоянно ни притискат до стената и заради тях често сме на ръба на оцеляването. Предвидливите хора, обаче са намерили решение на този проблем и то се казва покупка и монтаж на инверторни климатици. Те са едно модерно решение винаги, когато говорим за климатици и климатичните системи.

За разлика от старите конвенционални, то днес популярните инверторни климатици представляват ефективни системи, които имат за цел да спестят от сметките ни за ток и да ни накарат да се чувстваме комфортно в своя дом или офис. Тези уреди регулират температурата по такъв начин, че тя е винаги такава, каквато я искаме.

Това свойство при днешните инверторни климатици се дължи на техния иновативен компресор, чийто обороти са непостоянни за разлика от тези при конвенционалните решения и поддържат постоянни градусите в помещението. Дългият живот на инверторните климатици е възможен именно заради тях и факта, че този тип работа намалява тяхната амортизация.

След цялото това недоволство към...

Климатици - по-скъп или по-евтин ?

публикувано на 17.10.2013 12:24

Една от дилемите пред всеки човек, решил да се възползва от покупката на климатици е естествено дали да избере по-качествено, но и по-скъпо решение или пък да се задоволи с бюджетен климатик. Какви са конкретните предимства и недостатъци на двата варианта, които стоят пред вас можете да видите в тази статия.

Логично при покупка на климатици за много хора основен фактор е цената. При покупката на евтини климатици, то тя е основно предпочетена по една или друга причина, но най-често поради ограничения финансов ресурс, с който разполагаме. По-евтините климатици ни дават възможност все пак да се възползваме от тези страхотни уреди, ако нямаме опция да закупим по-скъп модел и марка.

До тук обаче предимствата на евтините климатици свършват. Именно поради факта, че покупката на климатици не е нещо, което правите всеки ден много компании за продажба и монтаж на тези климатични системи се ориентираха доста успешно в обстановката и започнаха да предлагат вариант за покупка чрез изключително гъвкави лизингови планове.

Именно липсата на изискване за заплащане накуп ни дава вариант да...