Климатик Sharp AY/AE-ZP40KR-Hе се предлага

0,00 лв.


Sharp - създава безопасни за околната среда продукти изработени с високо-технологични средства. При разработването и производството на продуктите си , компанията отделя изключително внимание по отношение на опазването на околната среда.
Без значение, колко удобен и практичен е даден продукт, той няма да е ефективен, ако оказва вредно въздействие върху околната среда и респективно здравето на човека.
Минаха много години, откакто компанията SHARP се установи на пазара за климатично оборудване, покорявайки потребителите си не само с идеално съчетание на цена и качество, но и с екологично чисти продукти. Сплит системите на SHARP се отличават със своята надежност, безпроблемна работа, елеганетен дизайн, лесно управление и много други положителни качества! Сплит системите на SHARP са едни от най-продаваните по света.

Представяме на вашето внимание един от моделите на тази изключителна фирма SHARP AY/AE12KR.

Климатика Sharp е с технология за йонново почистване Plasmacluster, което предлага използването на усъвършенственна система за почистване на въздуха. Йонният Plasmacluster очиства въздуха от плесен, микроби и неприятни миризми, просто го йонизира.

В системата Plasmacluster при климатиците SHARP заряда се сменя от + на - и обратно. При това се образуват йони, а след това и йонни кластери. Йоните се разнасят по цялото помещение и отстраняват неприятните аромати, бактерии и плесени. Основните преимущества на тези климатици SHARP са в :
Значителното повишаване на коефициента на ефективност на новите модели (EER ECO-Inverter)
Система за йонизация PlasmaCluster в климатика SHARP AY/AE12KR;
Прогрессивна система за управление на въздушния поток;
Дисплей на вътрешния блок (Magic Display);
Филтър за фино почистване на въздуха (до 0.01 микрона);
Дву роторен компрессор с пониженние нивото на вибрации;
Безшумна работа - от 26 DB;
Висока надеждност;
Компактни размери;
Инвертерно упраление;
Свърх безшумна работа;
Микропроцесорно управление;
Противо плесенен филтър;
Дезодориращ миещ се филтър;
Автоматичен режим;

Sharp придава голямо значение за подобряване комфорта на потребителите. Разработчиците полагат всички усилия, за да се гарантира, че техните продукти са лесни за употреба и ще им донесат уют и спокойствие.
Затова и конструктурите от тази компания се опитват да продължът да произвеждат продукти, които подобряват качеството на живот на потребителите.
Ако изберете монтаж на климатици от посоченият модел ,комбинирането на многобройните полезни функции с които разполага уреда ще отговорят изцяло на вашите нужди.Характеристики на Климатик Sharp AY/AE-ZP40KR-Hе се предлага

Марка
Sharp
Монтаж
Стенен
Компресор
Инвертор
Кубатура
50-80 куб. м.
Квадратура
18-30 кв. м.
Произведено в
Япония
BTU
12 000
SEER
3,5
Разход отопление
1.00
SCOP
4,21
Шум
29/40
Захранване
220-240
Фреон
R 410A
Тегло външ. тяло
29
Тегло вътр. тяло
9
Гаранция
3 години
Енергиен клас
А/A