Климатик Sharp AY/AE-X12PSR-Hе се предлага

0,00 лв.


Представете си идеалният комфорт - сега вече това е възможно !

Стенният климатик от инверторен тип Sharp AY/AE-X12PSR от серията Deluxe, благодарение на новата уникална технология Plasmacluster йонизира въздуха и неутрализира преносимите във въздуха болестотворните микроорганизми, плесени, алергени, спори и други вредни за нашето здраве микроелементи, които се съдържат във въздуха. Иновациите от японския производител SHARP са разработени за получаване на по-голям комфорт от потребителите.

Подобрената технология за контрол на компресора, който приема вълна на синуса 180 градусов (вместо обичайната форма на вълната 120 градуса), пригодена за охлаждане на мотора при движение. Това значително намалява оттичането на енергия, като способства за по-висока ефективност - респективно към по-малка енерго загуба. Технологията на почистване и йонизация на въздуха Plasmacluster е залог за вашето здраве!

Природата ще ни дарява с усещане за свежест и чистота във водата в планината или в гората, като ни зарежда с природна енергиен, благодарение на балансираните йони. Разработеният климатик Sharp е то ново поколение, с уникална технология за йонизация и почистване на въздуха Plasmacluster се неутрализира с 99,9% преносимите по въздуха болестотворни микроорганизми, мухъл, алергени, спори и други вредни микроелементи, който са налични във въздуха.

Кластерните йони в Plasmacluster захващат микроорганизмите и веществата, като ги превръщат в активни хидроксилни радикали ОН-. Кластерните йони под формата на радикала хидрооксида (ОН-) много силно се окислява при съприкосновение с плесента и вирусите. Те мигновенно извличат водород (Н+) от повърхността на протеина, като ги разрушава.

Тази сплит система се характеризира с голямата си отдавана мощност при затопляне, при охлаждане . Климатици Sharp AY/AE-X12PSR са много ефективни при климатизиране на помещения до 30м 2 . Освен това те ползват най-модерната технология за очистване на въздуха заедно с антибактериален филтър , който не само, че стопира наличието на плесен, но и на мухъл , удължавайки срока за необходимата профилактика на климатици . Всички Инверторни климатици Sharp AY/AE-X12PSR са с много високи показатели на топлоотдаваната енергия, което ги прави едни от най-ефективните климатици от енергиен клас А.Характеристики на Климатик Sharp AY/AE-X12PSR-Hе се предлага

Марка
Sharp
Монтаж
Стенен
Компресор
Инвертор
Кубатура
50-80 куб. м.
Квадратура
18-30 кв. м.
Произведено в
Япония
BTU
12 000
Разход охлаждане
1.060
SEER
3.3
Разход отопление
1.010
SCOP
3,67
Шум
27/40
Захранване
220-240
Фреон
R 410A
Външна темп. охлаждане
от -10+45
Външна темп. отопление
от -15+24
Тегло външ. тяло
33
Тегло вътр. тяло
10
Гаранция
3 години
Енергиен клас
А