Климатик Sharp AY/AE-X09PSR-Hе се предлага

0,00 лв.


Съвременните климатици Sharp имат запазено място в елитмата част на пазара за модерни технологии. Те са оборудвани с тенденцията в природата, наименувана "Coanda effect", за плавно загряване или охлаждане на въздуха. Ефектът Coanda е вид движение на газ или флуид, които излизайки от дюзата се разпространяват, спазвайки точно кривата на съседни повърхности.

Климатиците Sharp използват тази турболетност, като ориентират въздушния поток към стайните помещения, към стени или тавани, за по-прецизен контрол и насочване на потока от въздух, където е нужно. Положителните и отрицателните йони премахват плесен, мухъл, спори във въздуха, всички видове алергени и микроби.
Този техен ефект е доказан, преди да бъдат пуснати в експлоатация от специализирани медицински лаборатории , като част от предварителната профилактика на климатикът. В климатика е проектиран и автоматичен разпръсквател на въздуха, който го разпространява във всички посоки. По този начин се преодоляват температурните разлики в помещението, което отоплява/охлажда и съответно задържа влага поради температурни колебания в стаята.

Следствие на своите перфектни качества климатиците  Sharp AY/AE-X09PSR са най-ефективни за помещения до 20 м2, като имат и голяма отдавана мощност  за охлаждане и  за затопляне. Автоматичният режим в този климатик, дава възможност уредът сам да охлади/затопли помещението спрямо външните температурни разлики. Ако климатика Sharp AY/AE XPC 09JR е примерно в режим на охлаждане, а външните температури изведнъж станат ниски, то климатикът автоматично ще премине на режим затопляне. Чрез вградения 24-часов таймер можете да зададете час, в който климатикът да почне работа при направени настройки от вас.

Нововъведената технология на Sharp - Coanda е, невероятно ефективна система за плавно разпределение на въздуха в помещенията. Функцията Coanda представлява вариант за насочване на въздуха към желаните стайните повърхности.

Всички климатици от серията  на Sharp работят в режим на затопляне нормално — 15 градуса външна температура.Sharp AY/AE-X09PSR е климатик де лукс и съотношението на стойност и качество е с отлични показатели.Характеристики на Климатик Sharp AY/AE-X09PSR-Hе се предлага

Марка
Sharp
Монтаж
Стенен
Компресор
Инвертор
Кубатура
30-50 куб. м.
Квадратура
18-30 кв. м.
Произведено в
Япония
BTU
9 000
Разход охлаждане
0.76
SEER
3.35
Разход отопление
0.68
SCOP
3.82
Шум
37/26
Захранване
220-240
Фреон
R 410A
Външна темп. охлаждане
от +45
Външна темп. отопление
от - 15
Гаранция
3 години
Енергиен клас
А