Климатици Fujitsu - General

Компанията за климатични системи Fujitsu се появява на пазара през далечната 1935 г. в Японския град – Кавазаки. Централата на фирмата се намира в Токио. Днес компанията оперира на територията на над 70 държави, а средния брой на нейните служителите е около 170 хил. души.

Първоначалната идея на компанията е производството на мобилни устройва. Придобивайки обаче през 1984 г. част от акциите на японския лидер - GENERAL CORPORATION , компанията Fujitsu започва да произвежда климатици и се превръща във FUJITSU GENERAL LTD.

След 1984 г.компанията се нарежда не само сред първенците в производството на климатични и плазмени уреди, но и става един от лидерите на пазара.

Някои статистики сочат, че годишния оборот на компанията е над 45 милиарда евро, превръщайки FUJITSU в третата най-голяма климатична компания в света.

Основните принципи на които се основава политиката на компанията и до днес остават непроменени и те са:
  • Нововъведения, напълно съобразени с динамичните промени
  • Производство на висококачествени климатици
  • Разумни цени

Компанията Fujitsu - General произвежда широка гама от инверторни, конвенционални и сплит системи, даващи възможност на потребителите да изберат най-доброто решение за дома си. Въз основа на динамичните промени в нуждите на потребителите, по-новите климатици са с вградена технология - VRF, даваща едно модерно решение за климатизация на обществени, административни и бизнес сгради.

През последните няколко години компанията се съсредоточава предимно в производството на инверторни климатици. Всички по-нови модели касетъчни, подово и стенно-таванни, канални, и стенни климатични системи са с усъвършенствани енергийно-ефективни показатели. 

В резултат на вградения V-PAM контрол, DC мотор и компресор, климатичните системи са не само по-енергоспестяващи, но и по-безшумни.

Поради доброто съотношение между качество и цена, климатичните системи Fujitsu - General стават все по-предпочитани сред широката аудитория.

В случай, че сте се насочили към покупка на климатик от марката Fujistu - General, и цената е основен фактор за Вас, то моделите от серията LLC и LMC са един добър вариант.